Esittelyssä UUDISTUNUT PAREMPI TYYLIKKÄÄMPI HOUKUTTELEVAMPI NÄYTTÄVÄMPI vuoden 2019 mallisto

TESLA GOLD+

Alkaaliparisto

TESLA GOLD+ sarjan alkaaliparistot ovat meidän paras alkaaliparistojen linja ja ne ovat erityisesti suunniteltu sellaisiin laitteisiin, jotka tarvitsevat paljon energiaa, kuten radio-ohjattavat laitteet, taskulamput tai vaikkapa kamerat. GOLD+ sarjan paristot tarjoavat korkeimman suorituskyvyn erittäin pitkällä käyttöajalla.

TESLA GOLD+ tuotekuva AA
TESLA GOLD+ AA-paristo
TESLA GOLD+ tuotekuva AAA
TESLA GOLD+ AAA-paristo
TESLA GOLD+ tuotekuva 9V
TESLA GOLD+ 9V-paristo

TESLA SILVER+

Alkaaliparisto

TESLA SILVER+ on alkaaliparistojen linja, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu laitteille, joilla on pitkäaikainen korkea sähkönkulutus. SILVER+ on ideaalinen valinta esim. paristokäyttöisille leluille ja tietotekniikalle. SILVER+ paristot käyvät erinomaisesti sellaiseen käyttöön ja laitteille, jotka tarvitsevat pitkään aikaa jatkuvaa virtaa.

TESLA SILVER+ AA-paristo
TESLA BLUE+ AA-paristo

TESLA BLUE+

Sinkki-hiili-paristo

TESLA BLUE+ ovat vakio sinkki-hiili-paristoja, jotka soveltuvat erinomaisesti hetkellisesti vähän virtaa vieviin laitteisiin, kuten kaukosäätimiin ja seinäkelloihin. TESLA BLUE+ sarjan etu on edullisuus ja lyömätön hinta-laatusuhde.

TESLA RECHARGEABLE+

Ladattava NiMH paristo

TESLA RECHARGEABLE+ ovat korkealaatuisia uudelleenladattavia NiMH akkuja. Korkealaatuisen valmistusprosessin ansiosta akuissa on erittäin alhainen itsepurkautuminen ja pitkä käyttöikä. Jokainen akku kestää vähintään 1000 latauskertaa. Akku on valmis käyttöön heti paketista ottaessa, koska se on esiladattu tehtaalla valmiiksi. Akkuparistot käyvät kaikkiin paristokäyttöisiin kotitaloustuotteisiin.

TESLA RECHARGEABLE+ AA-paristo
TESLA RECHARGEABLE+ AA-paristo
TESLA RECHARGEABLE+ AAA-paristo
TESLA RECHARGEABLE+ 9V-paristo

TESLA POWER BANK

Li-pol varavirtalähteet

TESLA POWER BANK ovat tehokkaiden, kompaktien ja uudelleenladattavien varavirtalähdeakkujen sarja, jotka lataavat älypuhelimesi ja tablettisi missä tahansa oletkaan menossa. Varavirtalähteissä on tehokas Li-pol (litiumpolymeeriakku) ja integroitu latauskaapeli, jonka avulla voit ladata laitteita käyttäen MicroUSB, Lightning tai USB-C liitäntää. Ota TESLA POWER BANK mukaan matkallesi niin varmistat ettet jää ikinä ilman virtaa.

TESLA POWER BANK 8000
TESLA POWER BANK 4000
TESLA POWER BANK 2000